Kanelpandekager med stegte æbler og karamelsauce

27. november 2020 af .

Foto: Stine Christiansen

Kanelpandekager med æbler, karamel og varme krydderier smager fantastisk!

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk alle ingredienserne til pandekagerne sammen i en skål med en elpisker, til dejen er ensartet og uden klumper. Lad dejen hvile i 15 minutter.
Steg pandekagerne gyldne på begge sider i lidt smør på en pande. Læg pandekagerne i en stak på et fad. Der bliver ca. 6 pandekager af portionen.
Skræl æblerne, fjern kernehuset, og skær resten i tern.
Smelt smørret på en pande, og tilsæt æbletern, sukker og kanel. Vend rundt i æblerne undervejs, og steg dem i ca. 5 minutter ved middel varme, til de er karamelliserede og møre, men stadig har lidt bid.
Fyld de lune og stegte æbletern i pandekagerne, og fold dem sammen. Anret på et fad, top med kugler af vaniljeis, dryp med karamelsauce, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar