Kanelmysli med chokolade og frysetørrede bær
1. juni 2018
af
Maja Ambeck Vase.
Foto: Columbus Leth
Sprød, kanelkrydret mysli med store stykker mørk chokolade og røde frysetørrede bær. Fyld myslien i et patentglas, og forær den til en, der holder af krydret og sød morgenmad.
Bemærk
Mængde: 8-10 portioner mysli.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
Bland havregryn, hasselnødder, stødt kanel, vaniljekorn, salt og sirup i en skål, og fordel blandingen jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag myslien i ovnen i ca. 12 minutter, til den er gylden. Rør rundt i den undervejs. Lad myslien køle helt af.
Hak den mørke chokolade groft, og vend den i den afkølede mysli sammen med de frysetørrede bær.
Fyld myslien i patentglas, og pynt den med fint bånd og en sød mærkat.
Tip!
Du kan erstatte hasselnødderne med andre nødder eller kerner, og de frysetørrede bær med stykker af tørret frugt, fx abrikos eller daddel. Myslien er ikke bare skøn på morgenbordet, den er også en dejlig snack.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem hjemmelavet müsli