Kanelkage med kakaofrosting

6. marts 2023 af .

Foto: Peter Kam

Denne nemme og velsmagende skærekage er hurtig at røre sammen og indeholder ikke æg. En perfekt godbid til kaffen!

Ingredienser

Udstyr

1 springform, 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°, og læg bagepapir i formen. Pisk smør, sukker og farin sammen i en skål med en elpisker.
Tilsæt mel, kanel, natron og salt, og rør sammen. Hæld kærnemælken i lidt ad gangen, og rør dejen sammen, til den er ensartet.
Fordel dejen i formen, og bag kagen i ovnen i 40-45 minutter, til den er gennembagt. Afkøl på en bagerist.
Pisk smør, flormelis, kakao og kaffe sammen i en skål til en tyk og cremet frosting. Smør frostingen ud på kagen med en dejskraber, og pynt med pekannødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar