Kanelkage med kakaofrosting
6. marts 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Denne nemme og velsmagende skærekage er hurtig at røre sammen og indeholder ikke æg. En perfekt godbid til kaffen!
Ingredienser
Udstyr
1 springform, 20 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°, og læg bagepapir i formen. Pisk smør, sukker og farin sammen i en skål med en elpisker.
Tilsæt mel, kanel, natron og salt, og rør sammen. Hæld kærnemælken i lidt ad gangen, og rør dejen sammen, til den er ensartet.
Fordel dejen i formen, og bag kagen i ovnen i 40-45 minutter, til den er gennembagt. Afkøl på en bagerist.
Pisk smør, flormelis, kakao og kaffe sammen i en skål til en tyk og cremet frosting. Smør frostingen ud på kagen med en dejskraber, og pynt med pekannødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk