Kanelkage

19. marts 2021 af .

Foto: Peter Kam

Vil du give sandkagen en lækker opdatering, skal du kaste dig ud i den her lyse kage med knasende kaneltopping. Bland smør, havregryn, sukker og masser af kanel sammen, og fordel på toppen af kagen. Så får den lækker julesmag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret i en gryde.
Pisk æg og sukker luftigt med en elpisker i en skål.
Hæld smør og yoghurt i dejen, og pisk den sammen.
Tilsæt mel, vaniljesukker og bagepulver, og vend dejen sammen.
Hæld dejen i en springform med bagepapir, ca. 25 cm i diameter.
Smelt smørret i en gryde. Bland sukker, havregryn, kanel og kardemomme med smørret i gryden. Fordel blandingen over kagen med en ske.
Bag kagen i ovnen i ca. 20 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar