Kanel-is med Bastogne-kiks
3. april 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En letkrydret is, der smager skønt til en kop kaffe.
Bemærk
Frysetid: 45 minutter i ismaskine
Ingredienser
Sådan gør du
Bland fløde, mælk, sukker og kanel i en skål, og frys det til is i en ismaskine.
Knus Bastogne-kiksene, og bland dem i den færdige is.
Hæld isen i 4 forme, og sæt dem i fryseren indtil servering.
Vend isene ud på tallerkner, drys med knust Bastogne-kiks, pynt med citronmelisse, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk