Kandiserede klementiner

11. februar 2020 af .

Foto: Stine Christiansen

Læg de små citrusfrugter i sukkerlage, og tør dem derefter i ovnen. Så får du de dejligste kandiserede klementiner, du kan snacke af.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland vand og sukker i en sauteregryde eller lignende gryde med stor bund.
Lad det koge op og derefter simre et par minutter, til sukkeret er opløst. Sluk blusset.
Skyl klementinerne, skær dem i tynde skiver på ca. ½ cm, og læg dem forsigtigt i sukkerlagen. Lad dem trække i 1 time.
Tag dem derefter op af lagen, læg dem på en bradepande med bagepapir, og lad dem tørre i ovnen ved ca. 50° i ca. 3 timer.
Tjek undervejs, at din ovn ikke er for varm, da der kan være forskel på temperaturer i forskellige ovne.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar