Kandiserede klementiner
11. februar 2020
af
Cecilie Svensson.
Foto: Stine Christiansen
Læg de små citrusfrugter i sukkerlage, og tør dem derefter i ovnen. Så får du de dejligste kandiserede klementiner, du kan snacke af.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland vand og sukker i en sauteregryde eller lignende gryde med stor bund.
Lad det koge op og derefter simre et par minutter, til sukkeret er opløst. Sluk blusset.
Skyl klementinerne, skær dem i tynde skiver på ca. ½ cm, og læg dem forsigtigt i sukkerlagen. Lad dem trække i 1 time.
Tag dem derefter op af lagen, læg dem på en bradepande med bagepapir, og lad dem tørre i ovnen ved ca. 50° i ca. 3 timer.
Tjek undervejs, at din ovn ikke er for varm, da der kan være forskel på temperaturer i forskellige ovne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk