Kammuslinger på avocadosalat

18. september 2020 af .

Foto: Columbus Leth

De hvide kammuslinger er små himmerigsmundfulde, der emmer af luksus.

Bemærk
Marineringstid: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Fjern lukkemusklen fra kammuslingerne – den kan være lidt sej.
Rør tabasco, olivenolie, paprika, citronsaft og salt sammen i en skål. Marinér muslingerne heri i 30 minutter.
Skyl agurken, og skær den i små tern. Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær kødet i små tern. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter. Pil rødløget, og skær det i strimler.
Vend grøntsagerne med olivenolie, citronsaft, finthakket koriander, salt og peber i en skål.
Grill kammuslingerne i 1-2 minutter på hver side på en grillpande, og lad dem trække lidt.
Fordél salaten i små skåle, og top med kammuslinger, sesam og frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar