Kammuslinger på avocadosalat
18. september 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De hvide kammuslinger er små himmerigsmundfulde, der emmer af luksus.
Bemærk
Marineringstid: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Fjern lukkemusklen fra kammuslingerne – den kan være lidt sej.
Rør tabasco, olivenolie, paprika, citronsaft og salt sammen i en skål. Marinér muslingerne heri i 30 minutter.
Skyl agurken, og skær den i små tern. Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skær kødet i små tern. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter. Pil rødløget, og skær det i strimler.
Vend grøntsagerne med olivenolie, citronsaft, finthakket koriander, salt og peber i en skål.
Grill kammuslingerne i 1-2 minutter på hver side på en grillpande, og lad dem trække lidt.
Fordél salaten i små skåle, og top med kammuslinger, sesam og frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk