Kammuslinger med sojasvampe
19. november 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Kammuslinger skal kun lige kysse panden, og så har du det lækreste stykke kød. Servér med svampe stegt med sojasauce, ingefær og lime.
Ingredienser
Sådan gør du
Dup kammuslingerne tørre, og drys sukker henover.
Rens champignonerne, og halvér dem. Pil og hak løg og hvidløg. Skræl og riv ingefær. Riv skallen og pres saften af limefrugten.
Steg svampe og løg i olie på en pande, til de er gyldne. Tilsæt sojasauce, ingefær, limeskal og -saft.
Steg kammuslingerne gyldne på en meget varm pande med olie i 1-2 minutter på hver side.
Servér kammuslingerne med sojasvampe og drysset med sesamfrø og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk