Kammuslinger med sojasvampe

19. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Kammuslinger skal kun lige kysse panden, og så har du det lækreste stykke kød. Servér med svampe stegt med sojasauce, ingefær og lime.

Ingredienser

Sådan gør du

Dup kammuslingerne tørre, og drys sukker henover.
Rens champignonerne, og halvér dem. Pil og hak løg og hvidløg. Skræl og riv ingefær. Riv skallen og pres saften af limefrugten.
Steg svampe og løg i olie på en pande, til de er gyldne. Tilsæt sojasauce, ingefær, limeskal og -saft.
Steg kammuslingerne gyldne på en meget varm pande med olie i 1-2 minutter på hver side.
Servér kammuslingerne med sojasvampe og drysset med sesamfrø og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar