Kammuslinger med forårsløg, stenbiderrogn og sesammayo
Forårsløg smager skønt efter en tur på panden. I denne lækre forret får de selskab af lynstegte kammuslinger, stenbiderrogn, sesammayonnaise og frisk karse.
![Kammuslinger med forårsløg, stenbiderrogn og sesammayo](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/kammuslinger-med-forarslog-stenbiderrogn-og-sesammayo_8989.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.4521779448990433&fp-y=0.5471429969011133&fp-z=1.1057593711511822)
0-30 min.
(0)
October 20, 2020 af Linn GrubbströmFoto: Maria Warnke Nørregaard
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner