Kammuslinger med forårsløg, stenbiderrogn og sesammayo
20. oktober 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Forårsløg smager skønt efter en tur på panden. I denne lækre forret får de selskab af lynstegte kammuslinger, stenbiderrogn, sesammayonnaise og frisk karse.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens forårsløgene, og skær dem i 10 cm lange stykker.
Steg forårsløgene i olie ved høj temperatur i 2 minutter, og skru derefter temperaturen ned, og steg forårsløgene bløde. Krydr med salt og peber.
Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle, og krydr med salt og sukker. Steg dem i smør ved høj varme i 30 sekunder på hver side.
Anret kammuslinger og forårsløg på en tallerken.
Rør mayonnaise og sesamolie sammen, og fordel det på tallerken.
Top retten med rogn og karse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk