Kammuslinger med forårsløg, stenbiderrogn og sesammayo

20. oktober 2020 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Forårsløg smager skønt efter en tur på panden. I denne lækre forret får de selskab af lynstegte kammuslinger, stenbiderrogn, sesammayonnaise og frisk karse.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens forårsløgene, og skær dem i 10 cm lange stykker.
Steg forårsløgene i olie ved høj temperatur i 2 minutter, og skru derefter temperaturen ned, og steg forårsløgene bløde. Krydr med salt og peber.
Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle, og krydr med salt og sukker. Steg dem i smør ved høj varme i 30 sekunder på hver side.
Anret kammuslinger og forårsløg på en tallerken.
Rør mayonnaise og sesamolie sammen, og fordel det på tallerken.
Top retten med rogn og karse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar