Kammuslinger med asparges og jordskokker
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Servér kammuslinger som forret, og skru helt op for smagsoplevelsen ved også at lave æblemarinerede jordskokker.
Bemærk
Marinering, jordskokker: Mindst 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl jordskokker, skær dem i tynde skiver, og læg dem i en marinade af æblejuice, citronolie og citronsaft i mindst 1 time.
Hæld marinaden fra jordskokkerne. Bland dem med finthakket basilikum.
Hæld vand i bunden af en stor gryde, og bring det i kog. Skær den nederste ende af aspargesene, og kog aspargesene i 3 minutter. Skyl dem kort med koldt vand, og flæk dem på langs.
Riv skallen af citronen og pres saften. Rør en marinade af fintrevet citronskal, citronsaft, lidt olivenolie, salt og peber. Vend aspargesene i marinaden.
Krydr kammuslingerne med salt og peber, og steg dem hårdt i olie på en pande i ca. 1 minut på hver side. Anret de stegte kammuslinger med asparges og jordskokker, og drys med klippet karse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk