Kålwraps med røget makrel og agurkesalat
2. november 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Hvem har besluttet, at man skal servere sine wraps i et klassisk tortillabrød? Det smager mindst lige så godt, når du bruger et spidskålsblad. At det desuden er lidt mere sundt, er en ekstra bonus.
Ingredienser
Sådan gør du
Del makrelfileterne i mindre stykker ved hjælp af en gaffel. Fjern evt. ben.
Skær avocadoen i tynde skiver.
Skyl fennikel og agurk, og skær dem i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Bælg ærterne. Skyl chili, og skær den i skiver.
Vend fennikel, agurk, ærter og chili sammen i en skål. Skyl dilden, og pres limesaften, og vend begge dele med salaten. Smag salaten til med salt og peber.
Skær bladene af spidskålen, og rengør dem. Fjern det nederste af stilken.
Fordel salat, avocado og makrel på spidskålsbladene. Drys brøndkarse over bladene, og servér dem sammen med aioli.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk