Kålwraps med kylling og mangosalsa
Lækre wraps af hvidkålsblade fyldt med saftig kylling og sødlig mangosalsa er en sundere udgave af de traditionelle wraps af hvede- eller majsmel, som smager skønt og mætter dejligt!

0-30 min.
(0)
16. juli 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Ingredienser
stk.
- kyllingebrystfileter
- 3
- salt
- peber
- olivenolie til stegning
- 1 spsk.
- hvidkål
- 6 blade
Mangosalsa
- mangoer
- 1
- forårsløg
- 2
- friske røde chilier
- 1
- limefrugter
- 1
- olivenolie
- 2 spsk.
- frisk koriander
- 1 spsk.
- salt
- peber
Til servering
- frisk koriander
- 1 håndfulde
Sådan gør du
Krydr kyllingefileterne med salt og peber. Steg dem i olie på en (grill)pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Stik cirkler ud af kålbladene med en udstikker eller et glas, og steg bladene på panden i ca. 1 minut på hver side.
Mangosalsa
Skær skrællen af mangoen, og skær frugtkødet i tern. Rens og snit forårsløg. Rens og hak chilien fint. Pres saften af limefrugten.
Vend mango, forårsløg og chili sammen med limesaft, olivenolie, friskhakket koriander, salt og peber.
Skær kyllingefileterne i tynde skiver, og anret dem på de stegte kåltacos. Top med mangosalsa og frisk koriander.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner