Kålwraps med kylling og mangosalsa

16. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Lækre wraps af hvidkålsblade fyldt med saftig kylling og sødlig mangosalsa er en sundere udgave af de traditionelle wraps af hvede- eller majsmel, som smager skønt og mætter dejligt!

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr kyllingefileterne med salt og peber. Steg dem i olie på en (grill)pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Stik cirkler ud af kålbladene med en udstikker eller et glas, og steg bladene på panden i ca. 1 minut på hver side.
Skær skrællen af mangoen, og skær frugtkødet i tern. Rens og snit forårsløg. Rens og hak chilien fint. Pres saften af limefrugten.
Vend mango, forårsløg og chili sammen med limesaft, olivenolie, friskhakket koriander, salt og peber.
Skær kyllingefileterne i tynde skiver, og anret dem på de stegte kåltacos. Top med mangosalsa og frisk koriander.

Tip!

Prøv også med krydret stegt torsk i stedet for kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar