Kålwraps med kylling og mangosalsa
16. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lækre wraps af hvidkålsblade fyldt med saftig kylling og sødlig mangosalsa er en sundere udgave af de traditionelle wraps af hvede- eller majsmel, som smager skønt og mætter dejligt!
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr kyllingefileterne med salt og peber. Steg dem i olie på en (grill)pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Stik cirkler ud af kålbladene med en udstikker eller et glas, og steg bladene på panden i ca. 1 minut på hver side.
Skær skrællen af mangoen, og skær frugtkødet i tern. Rens og snit forårsløg. Rens og hak chilien fint. Pres saften af limefrugten.
Vend mango, forårsløg og chili sammen med limesaft, olivenolie, friskhakket koriander, salt og peber.
Skær kyllingefileterne i tynde skiver, og anret dem på de stegte kåltacos. Top med mangosalsa og frisk koriander.
Tip!
Prøv også med krydret stegt torsk i stedet for kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk