Kålwraps med kylling og mangosalsa

Lækre wraps af hvidkålsblade fyldt med saftig kylling og sødlig mangosalsa er en sundere udgave af de traditionelle wraps af hvede- eller majsmel, som smager skønt og mætter dejligt!

Kålwraps med kylling og mangosalsa
0-30 min.

(0)

16. juli 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth

Ingredienser

stk.
kyllingebrystfileter
3
salt
peber
olivenolie til stegning
1 spsk.
hvidkål
6 blade

Mangosalsa

mangoer
1
forårsløg
2
friske røde chilier
1
limefrugter
1
olivenolie
2 spsk.
frisk koriander
1 spsk.
salt
peber

Til servering

frisk koriander
1 håndfulde

Sådan gør du

Krydr kyllingefileterne med salt og peber. Steg dem i olie på en (grill)pande i ca. 5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
Stik cirkler ud af kålbladene med en udstikker eller et glas, og steg bladene på panden i ca. 1 minut på hver side.

Mangosalsa

Skær skrællen af mangoen, og skær frugtkødet i tern. Rens og snit forårsløg. Rens og hak chilien fint. Pres saften af limefrugten.
Vend mango, forårsløg og chili sammen med limesaft, olivenolie, friskhakket koriander, salt og peber.
Skær kyllingefileterne i tynde skiver, og anret dem på de stegte kåltacos. Top med mangosalsa og frisk koriander.

Tip!

Prøv også med krydret stegt torsk i stedet for kylling.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'