Kålwraps med kylling, nudler og sojadressing
1. april 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Fyld kålblade med kylling og gode grøntsager, og så har du en lækker, sund og mættende frokost, du sagtens kan tage med i madpakken eller på farten.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kyllingefileterne i olie på en pande, til de er gennemstegte. Krydr dem med salt og peber. Skær kyllingefileterne i skiver.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem i koldt vand.
Skræl gulerødder. Skyl squash. Skær gulerødder og squash i tynde strimler, gerne med en spiralizer.
Skyl sugarsnaps, og skær dem i strimler på langs. Skyl kålbladene, og læg dem i en gryde med kogende, letsaltet vand i ½ minut.
Pres saften af limefrugten. Pisk sojasauce, misopasta, honning, tahin og limesaft sammen, og smag dressingen til.
Dryp lidt sojadressing på hvert kålblad, og fordel nudler, kylling og grøntsager ovenpå. Dryp med mere dressing, og top med skyllede løgspirer og ærteskud.
Pak kålbladene sammen omkring fyldet. Pak husholdningsfilm omkring hver kålwrap, og læg dem i en plastbeholder med låg, hvis de skal med på farten.
Tip!
Du kan holde dine kålwraps vegetariske ved at udelade kyllingebryst. Det gavner både pengepungen og miljøet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk