Kalveschnitzler med tabouleh

Tabouleh er en skøn og frisk salat med masser af krydderurter og de grøntsager, du lige har ved hånden. Serveret med kalveschnitzler får du et sundt og meget mættende måltid

Kalveschnitzler med tabouleh
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck

Ingredienser

personer
kalveschnitzler (a 180 g)
4
salt
peber
smagsneutral olie til stegning
1 spsk.

Tabouleh

couscous
2½ dl
grøntsagsbouillon
3 dl
frisk grønkål
200 g
agurker
1
bredbladet persille
½ bundter
frisk mynte
1 bundter
granatæbler
1
citroner
olivenolie
4 spsk.
salt
peber

Til servering

citroner
½

Sådan gør du

Tabouleh

Hæld couscous i en stor skål. Hæld kogende bouillon over couscoussen, og lad den trække tildækket i 10 minutter.
Skyl og rib grønkålen, og hak den fint. Skyl agurken, og skær den i små tern. Skyl persille og mynte, og hak det groft.
Halvér granatæblet, og frigør de saftige røde kerner ved at slå på bagsiden af skallen med en grydeske. Fjern de bitre hvide hinder.
Pres saften af citronerne. Rør couscoussen med en gaffel, til den løsner sig, og rør olie, salt og peber i.
Bland grønkål, agurk, persille, mynte og granatæblekerner i, og smag til med citronsaft.
Krydr kalveschnitzlerne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i 2 minutter på hver side ved høj varme.

Servering

Skyl citronen, og skær den i skiver. Skær schnitzlerne i skiver, og servér dem sammen med tabouleh og citronskiver.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'