Kalveschnitzler med tabouleh
Tabouleh er en skøn og frisk salat med masser af krydderurter og de grøntsager, du lige har ved hånden. Serveret med kalveschnitzler får du et sundt og meget mættende måltid

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
- kalveschnitzler (a 180 g)
- 4
- salt
- peber
- smagsneutral olie til stegning
- 1 spsk.
Tabouleh
- couscous
- 2½ dl
- grøntsagsbouillon
- 3 dl
- frisk grønkål
- 200 g
- agurker
- 1
- bredbladet persille
- ½ bundter
- frisk mynte
- 1 bundter
- granatæbler
- 1
- citroner
- 1½
- olivenolie
- 4 spsk.
- salt
- peber
Til servering
- citroner
- ½
Sådan gør du
Tabouleh
Hæld couscous i en stor skål. Hæld kogende bouillon over couscoussen, og lad den trække tildækket i 10 minutter.
Skyl og rib grønkålen, og hak den fint. Skyl agurken, og skær den i små tern. Skyl persille og mynte, og hak det groft.
Halvér granatæblet, og frigør de saftige røde kerner ved at slå på bagsiden af skallen med en grydeske. Fjern de bitre hvide hinder.
Pres saften af citronerne. Rør couscoussen med en gaffel, til den løsner sig, og rør olie, salt og peber i.
Bland grønkål, agurk, persille, mynte og granatæblekerner i, og smag til med citronsaft.
Krydr kalveschnitzlerne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i 2 minutter på hver side ved høj varme.
Servering
Skyl citronen, og skær den i skiver. Skær schnitzlerne i skiver, og servér dem sammen med tabouleh og citronskiver.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner