Kalveschnitzler med tabouleh
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Tabouleh er en skøn og frisk salat med masser af krydderurter og de grøntsager, du lige har ved hånden. Serveret med kalveschnitzler får du et sundt og meget mættende måltid
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld couscous i en stor skål. Hæld kogende bouillon over couscoussen, og lad den trække tildækket i 10 minutter.
Skyl og rib grønkålen, og hak den fint. Skyl agurken, og skær den i små tern. Skyl persille og mynte, og hak det groft.
Halvér granatæblet, og frigør de saftige røde kerner ved at slå på bagsiden af skallen med en grydeske. Fjern de bitre hvide hinder.
Pres saften af citronerne. Rør couscoussen med en gaffel, til den løsner sig, og rør olie, salt og peber i.
Bland grønkål, agurk, persille, mynte og granatæblekerner i, og smag til med citronsaft.
Krydr kalveschnitzlerne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i 2 minutter på hver side ved høj varme.
Skyl citronen, og skær den i skiver. Skær schnitzlerne i skiver, og servér dem sammen med tabouleh og citronskiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk