Kalvemørbrad og sprøde grøntsager i sennepsyoghurt

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Det grillede kød får her selskab af sprøde grøntsager med bid og smag i en blød og lækker sennepsyoghurt.

Ingredienser

Udstyr

kødsnor

Sådan gør du

Vend mørbraden med olie, salt og peber, og bind det sammen med kødsnor. Steg mørbraden på en varm grill eller pande i ca. 15 minutter, og lad kødet hvile i 5 minutter.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand. Hæld vandet fra.
Skær den nederste træede ende af aspargeserne, og skræl dem med tyndskræller.
Skyl og skær majroerne i mindre stykker. Pil perleløgene, og skrab gulerødderne rene. Kog alle grøntsagerne i en stor gryde med letsaltet vand i 2-3 minutter, til de er let møre, men stadig har et lidt sprødt bid.
Rør yoghurt sammen med sennep og fintsnittet purløg, dild og karse (gem lidt karse til pynt). Smag til med salt og peber, og vend yoghurtcremen forsigtigt sammen med de letkogte grøntsager.
Skær mørbraden i tykke skiver, og anret med grøntsager i sennepsyoghurt. Drys med karse, og servér med de kogte kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar