Kalvekoteletter med stegte grøntsager og pesto

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Forkæl de møre koteletter med en flot grøn tallerken med både stegte grøntsager og hjemmelavet pesto. Servér evt. lidt ekstra pesto i en lille skål ved siden af.

Ingredienser

Sådan gør du

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Afkøl dem, og hæld dem i en minihakker eller en blender.
Tilsæt eddike og basilikumblade. Blend til en grov masse; tilsæt olie, og blend, så pestoen samler sig. Smag til med salt og peber.
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand. Skyl squash og peberfrugter, og skær dem i mindre stykker. Pil og hak løg.
Steg løg i olie på en pande, til de er klare. Tilsæt kartofler, squash og peberfrugt, og steg ved høj varme, så der dannes stegeskorpe på squash og kartofler. Krydr med salt og peber.
Krydr kalvekoteletterne med salt og peber. Steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Skær kødet i tynde skiver. Anret stegte grøntsager med kalvekotelet i skiver, og dryp pesto over.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar