Kalvekoteletter med ratatouille og ovnstegte kartofler
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Saftige koteletter med ratatouille, som er en klassisk ret, de fleste kan lide, og hvor man bruger mange forskellige grøntsager på én gang.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180º.
Skrub kartoflerne. Læg dem i en bradepande med bagepapir, dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Steg dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre og flot gyldne.
Skyl squash, aubergine og peberfrugter, og skær dem i ensartede, grove stykker. Pil løg og hvidløg, og skær dem i små tern.
Steg grøntsager, løg og hvidløg i olie i en gryde, til de er møre. Krydr godt med salt, peber og oregano.
Snit fedtkanten på koteletterne uden at skære ind i selve kødet.
Steg koteletterne på en varm grillpande med lidt olie i ca. 3 minutter på hver side. Krydr godt med salt og peber, og servér med de ovnstegte kartofler og ratatouille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk