Kalvekoteletter med ratatouille og ovnstegte kartofler

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Saftige koteletter med ratatouille, som er en klassisk ret, de fleste kan lide, og hvor man bruger mange forskellige grøntsager på én gang.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180º.
Skrub kartoflerne. Læg dem i en bradepande med bagepapir, dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Steg dem i ovnen i ca. 30 minutter, til de er møre og flot gyldne.
Skyl squash, aubergine og peberfrugter, og skær dem i ensartede, grove stykker. Pil løg og hvidløg, og skær dem i små tern.
Steg grøntsager, løg og hvidløg i olie i en gryde, til de er møre. Krydr godt med salt, peber og oregano.
Snit fedtkanten på koteletterne uden at skære ind i selve kødet.
Steg koteletterne på en varm grillpande med lidt olie i ca. 3 minutter på hver side. Krydr godt med salt og peber, og servér med de ovnstegte kartofler og ratatouille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar