Kalvekoteletter med pasta og rødbedesalat
12. juli 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Saftige kalvekoteletter serveret med pasta og en flot rødbedesalat, der ligner carpaccio. Det er et lækkert måltid, du både kan servere til hverdag og fest.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl bederne, og skræl dem. Skær dem i papirstynde skiver på et mandolinjern eller med en meget skarp kniv. Anret dem på et fad.
Skær granatæblet over på midten, og bank kernerne ud med en træske.
Fordel dem over bolsjebederne. Hæld også gerne saften over. Pynt med kørvel.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over bolsjebederne.
Lav et par snit i fedtkanten på koteletterne, så de ikke trækker sig sammen under stegningen. Gnid dem med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Brun koteletterne på en varm pande i ca. 1 minut på hver side, så de får en flot stegeskorpe.
Tænd ovnen på 180°. Læg koteletterne på en rist, og steg dem færdige i ovnen, 7-8 minutter. De skal være rosa i midten og saftige ved benet.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og bland pastaen med pesto. Drys evt. med friskrevet parmesan lige inden servering.
Tip!
Du kan godt bruge almindelige rødbeder til salaten, men vælg gerne bolsjebeder – de er særligt smukke at se på.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk