Kalvekødsspyd og spidskålsslaw med paprikadressing
10. august 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Line Falck
Lækre kødspyd med sprød coleslaw og hjemmerørt paprikadressing med honning. Retten er fyldt med proteiner, så spis bare løs.
Ingredienser
Udstyr
små træspyd
Sådan gør du
Skær kødet i lange strimler, og sæt dem på spyd. Krydr med salt og peber.
Steg dem på en varm grillpande et par minutter på hver side. De må gerne være rosa indeni, så de stadig er saftige.
Rens spidskål, og snit det ultratyndt, gerne på et mandolinjern.
Skyl æblet, fjern kernehuset med en udstikker, og skær æblet i tynde stave eller både. Skyl og tør persillen. Pluk bladene, og kassér stilkene.
Bland yoghurt med mayonnaise, og smag til med paprika, honning, salt og peber.
Bland spidskål og æble med dressingen, og pynt med persilleblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk