Kalvekødsspyd og spidskålsslaw med paprikadressing

10. august 2018 af .

Foto: Line Falck

Lækre kødspyd med sprød coleslaw og hjemmerørt paprikadressing med honning. Retten er fyldt med proteiner, så spis bare løs.

Ingredienser

Udstyr

små træspyd

Sådan gør du

Skær kødet i lange strimler, og sæt dem på spyd. Krydr med salt og peber.
Steg dem på en varm grillpande et par minutter på hver side. De må gerne være rosa indeni, så de stadig er saftige.
Rens spidskål, og snit det ultratyndt, gerne på et mandolinjern.
Skyl æblet, fjern kernehuset med en udstikker, og skær æblet i tynde stave eller både. Skyl og tør persillen. Pluk bladene, og kassér stilkene.
Bland yoghurt med mayonnaise, og smag til med paprika, honning, salt og peber.
Bland spidskål og æble med dressingen, og pynt med persilleblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar