Kalveculotte med græskar og kartofler
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Kalveculotte med græskar og kartofler er en rigtig fredagsmenu, der ikke kræver så meget arbejde, men tilbereder sig selv i ovnen.
Bemærk
Ovntid: 1 time og 20 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Afpuds culotten, rids den tykke fedtkant, og krydr med salt og peber. Steg culotten med fedtkanten nedad på en pande. Brun den herefter på kødsiden.
Skær butternutsquashen igennem på langs, og fjern skræl og kerner. Skær butternutsquash og squash i grove stykker. Skær kartoflerne i halve. Fordel grøntsagerne i bunden af en stegeso (ovnfad med låg),og krydr med salt, peber og karry.
Hæld bouillon over, og placer culotten oven på grøntsagerne. Læg låg på.
Stil stegesoen i en kold ovn, tænd på 180°, og lad retten stå i ovnen i 1 time og 20 minutter.
Hak koriander, og rør alle ingredienser til dressingen sammen.
Servér culotten og grøntsagerne fra stegesoen med karrydressing og grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk