Kalvebryst med svampe, bouillonkartofler og peberrodscreme

Kartofler og grøntsager får en skøn smag, når de langtidssteges sammen med kalvekødet i ovnen. Lav gerne retten et par dage i forvejen, og frys den ned. Så skal den bare tøs op og varmes godt igennem i ovnen, når den skal serveres.

Kalvebryst med svampe, bouillonkartofler og peberrodscreme
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Carsten KysterFoto: Columbus Leth
Bemærk:Ovntid: 1½ time.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • kødsnor

Sådan gør du

Tip!

Også peberrodscremen kan laves i forvejen og fryses i små portionsskåle. Server dem gerne frosne – peberrodscremen tør i øvrigt meget hurtigt op.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'