Kålsuppe med kylling

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Den her kålsuppe er mættende, børnevenlig og bare virkelig god.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i grove stykker. Steg kødet i olie i en gryde i 4-5 minutter.
Pil og hak løg. Rens chilien, og hak den fint.
Steg løg og chili sammen med kyllingekødet. Tilsæt bouillon, og bring suppen i kog. Fjern eventuelt skum fra toppen. Kog i 10 minutter.
Del blomkålen i små buketter. Rens flower sprouts, og del dem i mindre stykker. Tilsæt blomkål og flower sprouts, og lad suppen simre i 10 minutter.
Pres saften af citrronen, og smag suppen til med salt, peber og citronsaft. Servér retten med brød til.

Tip!

Flower sprout er en ny kåltype, og hvis du ikke kan finde den, kan den erstattes med grønkål, rosenkål eller palmekål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar