Kålsalat med laks og cashew-dressing
1. juni 2018
af
Ditte Ingemann.
Foto: Ditte Ingemann
Sprød salat med kål og æbler, der toppes af varmrøget laks. Når du sætter cashewnødderne i en skål med vand natten over, bliver konsistensen på dressingen helt glat og blød.
Bemærk
Udblødningstid, cashewnødder: Natten over.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit spidskålen i tynde strimler. Skyl æblerne, og skær dem i små tern eller tynde skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud med en ske. Skær det i små tern.
Bland det hele i en skål, og pluk stykker af laks over salaten.
Riv skallen fint, og pres saften af citronen.
Hæld vandet fra de udblødte cashewnødder, og blend dem sammen med olie, vand, citronsaft og citronskal i en blender eller minihakker.
Smag til med salt og peber, og fordel dressingen over salaten inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk