Kålsalat med kylling og tahindressing

19. marts 2021 af .

Foto: Martin Tanggaard

Nyd en fyldig og sprød kålsalat med kylling og tahindressing. Edamamebønner, avocado og kogt quinoa giver ekstra mæthed, og den spicy dressing med sesam, citron og cayennepeber binder måltidet sammen.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog quinoa efter pakkens anvisning.
Afpuds kyllingefileterne, og dup dem tørre. Brun dem i lidt olie på en pande i ca. 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen til middel, og steg yderligere 4-5 minutter på hver side.
Hæld kogende vand og 1 nip salt over edamamebønnerne. Lad dem trække i 4-5 minutter.
Skær avocado og radiser i skiver. Snit rødkål i tynde strimler, evt. på et mandolinjern.
Anret grøntsager og kylling skåret i skiver på et fad. Strø koriander over.
Rør tahin og citronsaft sammen, og tilsæt vand til en passende konsistens.
Smag til med honning, salt, spidskommen og cayennepeber.
Servér dressingen til kålsalat med kylling.

Tip!

Anret gerne alle salatens elementer hver for sig, så man selv kan blande. Det gør måltidet endnu mere indbydende.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar