Kålsalat med frugt og feta
6. juli 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Flower Sprout er en blanding af rosenkål og grønkål, og den ser både fin ud og smager herligt i denne kålsalat med grapefrugt, æble og druer og smuldret feta.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl flower sprout, nip de yderste blade af, og skær bunden fra.
Skær skrællen af grapefrugterne, og skær fileterne fri af hinden. Pres til sidst saften ud af det, der er tilbage.
Skyl og halvér æblet, fjern kernehuset, og skær det i tynde skiver. Skyl og tør vindruerne.
Vend det hele i en dressing af olivenolie, grapesaft og æblesirup i en skål.
Fordel salaten på tallerkener, og drys med smuldret feta. Pynt med skovsyre, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk