Kålsadillas med kylling
19. april 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Prøv et friskt alternativ til de mexicanske quesadillas, hvor tortillaerne er udskiftet med kålblade.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl kålen, del den i blade, og giv dem et kort opkog i en gryde med vand i 1-2 minutter.
Afdryp mozzarellaerne, og skær dem i mindre stykker. Fordel dem i kålbladene. Pil løget, og skær det i fine strimler. Fordel dem i kålbladene.
Skyl og hak korianderen. Skær kyllingekødet i strimler. Fordel koriander og kylling i kålbladene. Dryp med chiliolie, og krydr med salt og peber.
Fold kålbladene på midten, og steg dem på en pande i olie i 2-3 minutter på hver side.
Servér kålsadillas med grøn salsa og frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk