Kålsadillas med kylling

19. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Prøv et friskt alternativ til de mexicanske quesadillas, hvor tortillaerne er udskiftet med kålblade.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl kålen, del den i blade, og giv dem et kort opkog i en gryde med vand i 1-2 minutter.
Afdryp mozzarellaerne, og skær dem i mindre stykker. Fordel dem i kålbladene. Pil løget, og skær det i fine strimler. Fordel dem i kålbladene.
Skyl og hak korianderen. Skær kyllingekødet i strimler. Fordel koriander og kylling i kålbladene. Dryp med chiliolie, og krydr med salt og peber.
Fold kålbladene på midten, og steg dem på en pande i olie i 2-3 minutter på hver side.
Servér kålsadillas med grøn salsa og frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar