Kålruller med oksekød, feta og oliven

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Super nemme kålruller med oksekød, feta og oliven, der er sprængfyldt med smag.

Bemærk
Ovntid: Ca. 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 190º.
Pluk så store blade af spidskålen som muligt. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt lidt salt, og læg kålbladene i gryden i ca. 3 minutter, til de er lige akkurat møre.
Hak oliven og soltørrede tomater groft, og skær basilikum i strimler. Riv citronskallen fint, og bræk fetaosten i små stykker.
Rør oksekødet sammen med oliven, soltørrede tomater, basilikum, citronskal og feta, og krydr med salt og peber.
Læg 2 kålblade oven på hinanden. Fordel fyldet på midten af alle kålbladene, fold bladene stramt sammen omkring fyldet, og læg kålrullerne i et ildfast fad med lukningen nedad, så de ikke åbner sig.
Halvér cherrytomaterne, og fordel dem over kålrullerne. Dryp med olivenolie, og steg kålrullerne i ovnen i ca. 30 minutter.
Servér kålrullerne med kogte ris og cremefraiche.

Tip!

I stedet for spidskål kan rullerne laves med hvidkål, kinakål eller savojkål. Oksekødet kan erstattes med hakket lammekød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar