Kålrabirøsti med stenbiderrogn

Kålrabi minder lidt om en sødlig roe, og den gør sig utroligt godt i en sprød røsti. Sødmen får fint selskab af den mere salte stenbiderrogn, og tilsammen udgør de en formidabel forret.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv kålrabi groft, og dryp al væske af. Hak purløg fint.
Rør kålrabi med purløg, hvedemel og æg. Tilsæt salt og peber.
Varm olie og smør på en pande. Kom klatter af dej på, tryk dem flade, og steg røstiene på begge sider, til de er brune.
Lad dem køle af.
Anret røstiene med stenbiderrogn, cremefraiche, purløg og rødbedeblade

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
15. maj 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar