Annonce

Kalkunburger med serranoskinke, tomatsalsa og grillede søde kartofler

Kalkunburger med serranoskinke, tomatsalsa og grillede søde kartofler
31-60 min.

(0)

June 15, 2020 af AnnonceFoto: ANONNCE

Hvorfor vente til weekenden med at grille, hvis solen også skinner om tirsdagen? Med de velsmagende kvalitetsprodukter fra Premieur er det ingen sag at trylle et indbydende grillmåltid frem, selvom du ikke har tid til at bruge lang tid i køkkenet. Lav f.eks. en lækker grillmenu bestående af kalkunburgere med sprød serranoskinke, tomatsalsa og grillede søde kartofler – enkelt, nemt og lækkert!

Se her i videoen, hvordan du laver burgeren:

Når du vil grille på en hverdag, skal du blot huske at tænde op i grillen i god tid. Derudover er det ikke spor besværligt at tilberede aftensmaden over de glødende kul. Danskerne elsker at grille, og hvor det før mest var noget, vi gjorde i weekenden, er det blevet meget mere almindeligt også at grille i løbet af ugen. Og det er ikke så underligt, for stort set alle råvarer kan grilles, både kød og grønt, og samtidig får du mulighed for at nyde de lange, lune aftener, mens den dejlige duft af grillmad spreder sig og pirrer appetitten.

De håndplukkede produkter fra Premieur hjælper dig med at få succes med den daglige madlavning, hvad enten du tilbereder maden i køkkenet, eller om du har tændt op i grillen for at lave mad under åben himmel. Du finder Premieur overalt i landet i Nettos 500 butikker, og der kommer nye lækkerier til hele tiden. Så du skal bare huske dig selv på, at der er syv dage i ugen, og den eneste forskel på dem er, hvordan du går dem i møde. Og lige netop derfor kan du få Premieur til Netto-pris alle ugens syv dage.

Gør hver dag til en særlig dag

Hverdagen er, hvad vi gør den til. Tænk blot, hvis et lækkert pitabrød gjorde mandags-madpakken til dagens lyspunkt. Hvis din tirsdag aften blev lidt sødere med et stykke god chokolade. Eller hvis du serverede hele tapas-balladen på en torsdag. Det kan du med Premieur. Premieur giver dig originale smagsoplevelser og udsøgte kvalitetsvarer, der er håndplukket fra de bedste producenter i verden. Skabt til at drysse lidt lækkert over en travl og hektisk hverdag. Og du får naturligvis Premieur til Netto-priser hele ugen.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'