Annonce

Kalkunburger med serranoskinke, tomatsalsa og grillede søde kartofler

15. juni 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Bank kalkunschnitzlerne let flade med en kødhammer. Pensl dem med barbecuesauce, og lad dem marinere i mindst 30 minutter.
Tænd op i grillen i god tid. Steg kalkunschnitzlerne på grillen i ca. 2 minutter på hver side. Pensl dem evt. med olie undervejs. Tag kødet af grillen, og krydr med salt og peber.
Tænd ovnen på 200°. Fordel serranoskinken på en bageplade med bagepapir, og steg det i ovnen i 7-10 minutter, til det er sprødt.
Skyl tomaterne, skær dem i tern, og lad det meste af væden dryppe af i en sigte. Pil og hak rødløg fint. Rens og hak chilien fint. Rør tomat, rødløg, chili og ketchup sammen i en skål, og krydr med salt og peber.
Rør cremefraiche, sennep og honning sammen, og smag til med citronsaft, salt og peber. Hak estragon fint, og rør den i dippen. Lad evt. dippen trække på køl i 30 minutter før servering.
Skræl de søde kartofler, og skær dem i lange skiver på ½ cm’s tykkelse. Pensl med olie, og grill dem ca. 5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Flæk burgerbollerne, og rist dem ganske kort på den varme grill. Skyl og tør salaten, og pluk den i blade.
Smør bollerne med mayonnaise, og læg dem sammen med salat, kalkun, sprød serranoskinke og tomatsalsa.
Servér straks sammen med grillede søde kartofler og sennepsdip.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar