Kalkun i wok med grøntsager og sursød-sauce

22. oktober 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Der skal hakkes og snittes lidt, men når dét er klaret, er maden færdig i et snuptag!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Pil løget, skyl peberfrugten, og skær begge dele i strimler. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Skær kalkunbryst i strimler.
Lynsteg kødet i olie i en brandvarm wok eller pande i 4-5 minutter. Tilsæt alle grøntsagerne, vend det hele godt sammen, og steg videre i ca. 2 minutter.
Rør alle de våde ingredienser til saucen sammen i en skål, og rør Maizena ud i blandingen.
Hæld sursød-saucen ud over kalkun og grøntsager i panden, og bring det i kog. Lad saucen småkoge i et par minutter, til den tykner let. Smag til med salt og peber og evt. mere eddike og/eller sukker, så saucen er tilpas sød og syrlig.
Servér kalkun i sursød-sauce med kogte ris, og top retten med skyllet og hakket persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar