Kalkun i rød karry med blomkål og nudler
11. april 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Er du til stærk mad, kan du skrue op for mængden af karrypasta i denne smagfulde curry.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kalkunbrystet i små tern eller strimler. Skyl blomkålen, og skær den i små buketter. Rens porrerne grundigt, og skær dem i tynde skiver (tag lidt fra til pynt). Skræl ingefæren, og hak den fint.
Rist karrypastaen kort i olie i en gryde. Tilsæt kalkuntern, og brun dem godt på alle sider. Tilsæt blomkål, porrer og ingefær, og steg i 2-3 minutter.
Smuldr bouillonterningen i gryden sammen med hakkede tomater og kokosmælk. Bring saucen i kog, skru ned til middel varme, og lad karryretten småkoge i 10 minutter, til kød og grøntsager er møre. Smag saucen til med limesaft, sukker, salt og peber.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Rens chilien, og skær den i tynde skiver. Drys chili og de gemte porreskiver over karryretten, og servér med nudler.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk