Kalkun i rød karry med blomkål og nudler

11. april 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Er du til stærk mad, kan du skrue op for mængden af karrypasta i denne smagfulde curry.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kalkunbrystet i små tern eller strimler. Skyl blomkålen, og skær den i små buketter. Rens porrerne grundigt, og skær dem i tynde skiver (tag lidt fra til pynt). Skræl ingefæren, og hak den fint.
Rist karrypastaen kort i olie i en gryde. Tilsæt kalkuntern, og brun dem godt på alle sider. Tilsæt blomkål, porrer og ingefær, og steg i 2-3 minutter.
Smuldr bouillonterningen i gryden sammen med hakkede tomater og kokosmælk. Bring saucen i kog, skru ned til middel varme, og lad karryretten småkoge i 10 minutter, til kød og grøntsager er møre. Smag saucen til med limesaft, sukker, salt og peber.
Kog nudlerne efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Rens chilien, og skær den i tynde skiver. Drys chili og de gemte porreskiver over karryretten, og servér med nudler.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar