Kalkun-cordon bleu med skinke og ost
Midten og ydersiden er helt som i en klassisk cordon bleu: Flydende ost i et stykke skinke, der er pakket ind i en schnitzel med en krydret, sprødstegt overflade. Men i stedet for den traditionelle kalveschnitzel, så prøv det mere magre kalkunkød.
![Kalkun-cordon bleu med skinke og ost](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/kalkun-cordon-bleu-med-skinke-og-ost_13853.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.6144187877197586&fp-y=0.6026859475919326&fp-z=1.4921107239340667)
0-30 min.
(0)
June 22, 2022 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på cordon bleu