Kåldolmere med spidskål

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

I disse gode kåldolmere med rød spidskål er det traditionelle kødfyld skiftet ud med en frisk og cremet osteblanding.

Ingredienser

Sådan gør du

Pluk pæne blade af spidskålen – du skal bruge lige så mange blade som skiver parmaskinke.
Skyl dem, og kog dem i 2 minutter i saltet vand i en stor sauterepande. Lad dem dryppe af på et viskestykke.
Tænd ovnen på 180°. Riv skallen af limefrugten. Rør ricotta sammen med feta, limeskal, salt og peber.
Læg 1 stykke skinke på hvert kålblad, og fordel ricottablandingen ovenpå. Fold kålen sammen, og bind kødsnor omkring.
Læg kåldolmerne i et ovnfast fad beklædt med bagepapir, og hæld bouillon over. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
Snit spidskålen helt fint, og pres saften af limefrugten. Vend spidskål med olie, limesaft, salt og peber.
Rens peberfrugten, og skær den i tern. Bland den i salaten sammen med plukket persille. Servér med ristet rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar