Kåldolmere med spidskål
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
I disse gode kåldolmere med rød spidskål er det traditionelle kødfyld skiftet ud med en frisk og cremet osteblanding.
Ingredienser
Sådan gør du
Pluk pæne blade af spidskålen – du skal bruge lige så mange blade som skiver parmaskinke.
Skyl dem, og kog dem i 2 minutter i saltet vand i en stor sauterepande. Lad dem dryppe af på et viskestykke.
Tænd ovnen på 180°. Riv skallen af limefrugten. Rør ricotta sammen med feta, limeskal, salt og peber.
Læg 1 stykke skinke på hvert kålblad, og fordel ricottablandingen ovenpå. Fold kålen sammen, og bind kødsnor omkring.
Læg kåldolmerne i et ovnfast fad beklædt med bagepapir, og hæld bouillon over. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
Snit spidskålen helt fint, og pres saften af limefrugten. Vend spidskål med olie, limesaft, salt og peber.
Rens peberfrugten, og skær den i tern. Bland den i salaten sammen med plukket persille. Servér med ristet rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk