Kål-toast med sprød bacon

4. januar 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Hurtig og delikat toast med frisk grønkål og en lækker sennepsdressing.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg baconen sprød på en pande, i mikroovnen eller i ovnen.
Pil rødløget, og skær det i små tern. Skyl æblet, og skær det i tynde både. Skyl og hak grønkålen fint.
Rør en dressing af mayonnaise, sennep, salt og peber i en skål.
Vend rødløg og grønkål med 2 spsk. af dressingen i en skål, og krydr med salt og peber.
Smør 4 skiver toastbrød med resten af dressingen, og top med æble, grønkål, skiver af cornichon og sprød bacon. Læg en skive toastbrød ovenpå, og pres godt sammen.
Steg kål-toastene i lidt olie og smør på en pande i 2 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde (eller brug en toaster).
Skær de sprøde toast over, og servér evt. med ekstra cornichoner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar