Kål i rød karry med nudler
19. april 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En genial måde at få masser af den skønne og sunde kål på! Spis den med en ordentlig dusk frisk koriander på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl blomkålen, skær den i buketter, og giv dem et kort opkog i en gryde med vand i ca. 3 minutter.
Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Skrub gulerødderne, og skær dem i skiver. Skyl rosenkålene, og skær dem i halve. Pil skalotteløgene, og hak dem fint. Skræl ingefæren, og hak den fint. Pil hvidløgene, og hak dem fint.
Svits skalotteløg, ingefær og hvidløg i en wok eller bredbundet gryde. Tilsæt karrypasta, blomkål, gulerødder og rosenkål, og steg i 4-5 minutter. Tilsæt spidskål og kokosmælk, og lad det simre i yderligere 5 minutter. Smag til med limesaft og fiskesauce.
Tilbered nudlerne efter pakkens anvisninger.
Servér kål i rød karry med glasnudler. Top med skyllet koriander, og drys med sesam.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk