Kakaosnitter med hindbær og kokos
22. april 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Carina Krüger
Sprød mørdej i bunden, sød marmelade i midten, blødt kokosfyld og en knasende marengsmasse øverst. Der er en god grund til, at kakaosnitter er en klassiker hos bageren – og den er ikke spor svær at lave selv!
Ingredienser
Udstyr
Bradepande ca. 25 x 35 cm
Sådan gør du
Rør flormelis, æggeblommer og smør til en luftig masse.
Bland mel og bagepulver, og rør det i smørblandingen.
Tryk dejen ud i en smurt bradepande, og fordel hindbærmarmeladen herpå.
Pisk æggehvider og salt næsten stift. Tilsæt flormelis, og pisk det helt stift.
Bland kokosmel og kakaopulver, og vend det i æggemassen. Bred blandingen ud over kagen.
Bag kagen ved 170 grader i ca. 35 minutter.
Afkøl kagen, og skær den ud i portionsstørrelser. Smelt chokoladen over vandbad, og overtræk alle kanterne af kakaosnitterne med chokoladen.
Tip!
Udskift gerne hindbærmarmeladen med f.eks. jordbær- eller boysenbærmarmelade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk