Kakaosnitter med hindbær og kokos

22. april 2021 af .

Foto: Carina Krüger

Sprød mørdej i bunden, sød marmelade i midten, blødt kokosfyld og en knasende marengsmasse øverst. Der er en god grund til, at kakaosnitter er en klassiker hos bageren – og den er ikke spor svær at lave selv!

Ingredienser

Udstyr

Bradepande ca. 25 x 35 cm

Sådan gør du

Rør flormelis, æggeblommer og smør til en luftig masse.
Bland mel og bagepulver, og rør det i smørblandingen.
Tryk dejen ud i en smurt bradepande, og fordel hindbærmarmeladen herpå.
Pisk æggehvider og salt næsten stift. Tilsæt flormelis, og pisk det helt stift.
Bland kokosmel og kakaopulver, og vend det i æggemassen. Bred blandingen ud over kagen.
Bag kagen ved 170 grader i ca. 35 minutter.
Afkøl kagen, og skær den ud i portionsstørrelser. Smelt chokoladen over vandbad, og overtræk alle kanterne af kakaosnitterne med chokoladen.

Tip!

Udskift gerne hindbærmarmeladen med f.eks. jordbær- eller boysenbærmarmelade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar