Kakaosmåkager med pebermyntecrunch

22. november 2021 af .

Foto: Stine Christiansen

Når du dypper de sprøde kakaosmåkager halvt i smeltet hvid chokolade og drysser med knuste pebermyntestokke, får kagerne et skarpt og elegant udtryk.

Bemærk
Hviletid: 12 timer eller natten over. Afkøling: 20-40 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk smør og flormelis sammen, indtil det er lyst og luftigt.
Tilsæt vaniljeekstrakt, og rør igen.
Tilsæt mel, kakaopulver og salt, og rør, indtil dejen lige akkurat er ensartet.
Pak dejen ind i husholdningsfilm, og lad den hvile på køl natten over.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, indtil den er ca. 0,5 cm tyk, og skær den ud i 20 aflange firkanter. Fordel kagerne på en bageplade med bagepapir.
Sæt bagepladen i køleskabet i 40 minutter eller i fryseren i 20 minutter, og forvarm i ovnen til 175 grader.
Bag småkagerne i ovnen i 9-11 minutter. Afkøl småkagerne.
Smelt den hvide chokolade, og dyp kakaosmåkagerne halvt deri. Drys med knuste pebermyntestokke.

Tip!

Brug en klejnespore, når du skærer småkagedejen ud i firkanter. Så får de en fin bølget kant.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar