Kagesandwich med tiramisu-is

1. juni 2018 af .

Foto: Stine Christiansen

Italiens mest kendte dessert tager en ny form, når den karakteristiske smag af kaffe og marsala serveres som is i en delikat kagemundfuld.

Bemærk
Frysetid: Mindst 3 timer.

Ingredienser

Udstyr

en bradepande, ca. 24 x 30 cm
en lille rund kageudstikker, 6-7 cm i diameter

Sådan gør du

Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Dyp småkagerne halvt i chokoladen.
Pisk æggeblommer og farin luftigt og skummende med en elpisker. Pisk kaffe, marsala og mascarpone i æggemassen.
Pisk fløden til skum i en anden skål, og vend det i cremen.
Fordel iscremen i en lille bradepande beklædt med bagepapir, dæk med husholdningsfilm, og sæt bradepanden i fryseren i mindst 3 timer, til isen er frossen.
Udstik isen i ca. samme diameter som kagerne med en kageudstikker, og læg dem sammen til små sandwicher med is i midten og småkage øverst og nederst.
Læg iskagerne tilbage i fryseren indtil servering.

Tip!

Marsala stammer fra Italien og minder om portvin. Vinen kan både være tør og sød og anvendes ofte i saucer og desserter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar