Kagemænd og kagekoner af chokoladesmåkagedej
23. februar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Gør dejen klar dagen i forvejen, så I kan koncentrere jer om at udstikke, bage og pynte de fine figurer.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk smør og sukker blødt og cremet. Rør de øvrige ingredienser i. Sæt dejen på køl indtil brug.
Rul dejen ud, til den har en ensartet tykkelse på ca. 4 mm, og udstik figurer af dejen, f.eks. mænd og koner.
Læg figurerne på en bageplade med bagepapir, og bag dem ved 160° i 8-10 minutter.
Afkøl, og opbevar kagerne i en kagedåse.
Pynt figurerne efter din fantasi med f.eks. ruby- og karamelliseret hvid chokolade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Flettede julehjerter af småkagedej
Powered by Froala Editor