Kage med bær og mascarponecreme
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
En lækker kage med mascarpone og friske bær er en perfekt afslutning på en god middag.
Bemærk
Hviletid på køl: 3-4 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør mascarpone og græsk yoghurt sammen med flormelis og vaniljekorn til en ensartet creme.
Dyp ladyfingers i dessertvinen, og læg dem først i bunden og herefter op ad siderne i en rund springform eller skål.
Smør et lag mascarponecreme oven på kagebunden, og læg herefter et lag friske bær ovenpå (gem ca. 100 g bær til pynt).
Gentag proceduren, til formen er fyldt op. Dæk formen til med husholdningsfilm, og sæt kagen på køl i 3-4 timer.
Vend kagen ud på et serveringsfad, og pynt med de resterende bær. Sigt evt. lidt flormelis over kagen lige inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk