Kage i kop med chokolade

Det lyder næsten for nemt, men man kan faktisk bage en kage i en kop i mikrobølgeovnen – prøv det, så skal du nok blive overbevist!

Ingredienser

Sådan gør du

Kom hakket chokolade og smør i koppen. Stil koppen i mikrobølgeovnen, og lad den køre på højeste effekt i 30 sekunder, så chokolade og smør smelter.
Tag koppen ud af mikrobølgeovnen. Tilsæt æg, brun farin, mel og vaniljesukker, og rør det hele sammen i koppen med en gaffel.
Hak valnødderne, og vend dem i dejen.
Sæt koppen tilbage i mikrobølgeovnen, og bag kagen i 1½ minut på højeste effekt. Lad kagen dampe af på køkkenbordet i et par minutter.
Hak valnødderne. Drys kagen med valnødder og sigtet flormelis, og servér den lun.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar