Kærnemælkshorn med æblekompot

En god gammel klassiker fyldt med æbler og kanel. Perfekt til eftermiddagskaffen. Skulle der være nogle tilbage, kan de sagtens fryses.

Kærnemælkshorn med æblekompot
Over 150 min.

(0)

March 1, 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Danske æbler af sorterne coxorange, belle de boscoop, ingridmarie og filippa er rigtig gode at bruge i madlavning. De kan både bages, koges og bruges rå i salater. Ved juletid er det oplagt at bruge de små, søde pigeonæbler i maden, hvor de passer utrolig godt til såvel and som flæskesteg. Hævetid: 3½ time

Ingredienser

stk.

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'