Kærnemælks-biscuits

Biscuits har intet med småkager at gøre, men minder i stedet om scones. Spis dem til kylling, en god steak eller med smør og marmelade.

Kærnemælks-biscuits
0-30 min.

(0)

July 7, 2025 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 udstikker på ca. 7 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Bisquits skal være let flagende og porøse, derfor skal dejen ikke æltes for meget, men være klistret og se lidt "forkert" ud. Du samler den mest når du ruller den på det meldressede bord. Så får du lækre, smukke bisquits, der flager og falder fra hinanden når du bryder dem med hænderne.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'