Kæmperejer i skinkesvøb med tomatsalsa
15. september 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Rejerne er perfekte som forret eller på tapasbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tomaterne, skær dem i halve, fjern indmaden med en teske, og skær kødet i små tern.
Pil og hak rødløget. Skyl og hak persille og kapers, og bland det med tomattern, fintrevet citronskal, eddike og olie i en skål. Smag til med salt og peber.
Pil evt. rejerne, men lad haleviften sidde. Skær skinkeskiverne i halve, og pak dem omkring rejerne.
Grill rejerne på havegrillen eller grillpanden i 2-3 minutter i alt, og servér med salsa og evt. grillede brødskiver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk