Kæmperejer i skinkesvøb med tomatsalsa

15. september 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Rejerne er perfekte som forret eller på tapasbordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl tomaterne, skær dem i halve, fjern indmaden med en teske, og skær kødet i små tern.
Pil og hak rødløget. Skyl og hak persille og kapers, og bland det med tomattern, fintrevet citronskal, eddike og olie i en skål. Smag til med salt og peber.
Pil evt. rejerne, men lad haleviften sidde. Skær skinkeskiverne i halve, og pak dem omkring rejerne.
Grill rejerne på havegrillen eller grillpanden i 2-3 minutter i alt, og servér med salsa og evt. grillede brødskiver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar