Kæmperejer i frisk salat af mango og avocado
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Line Falck
Sprød salat med både søde, syrlige og stærke toner fra mango, ærter, avocado og radiser.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl mangoen, fjern stenen, og skær mangokødet i tern. Gør det samme med avocadoen.
Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver. Skyl ærteskud og rucola, og anret det på en tallerken med mango, avocado og radiser.
Bælg ærterne, og drys dem over salaten. Top med feta skåret i tern.
Pisk olie sammen med fintrevet limeskal og friskpresset limesaft. Smag til med salt og peber.
Svits rejerne i olie på en pande, til de bliver lyserøde. Krydr med salt og peber, fordel rejerne på salaten, og servér med dressingen til.
Tip!
Du kan evt. krydre rejerne med lidt hvidløg og chili.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk