Julet mysliknas med kokos og kanel
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic
Kokosflager, kanel og ingefær giver morgenmaden et dejligt julet pift. Myslien holder sig i ugevis, hvis du opbevarer den i et patentglas.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland de valgte gryn sammen med grofthakkede mandler og hasselnødder.
Rist blandingen på panden i kokosolie og honning.
Tilsæt kanel og kardemomme, og rist blandingen lidt videre på panden, til den er gylden og sprød.
Tilsæt frugtmix, ingefær, kakaonibs og kokosflager, og bred straks hele blandingen ud på en bageplade, så den kan køle af.
Opbevar mysliblandingen i et glas med låg eller i en kagedåse, og brug den som drys på yoghurt eller lignende.
Tip!
Kakaonibs er små stykker af kakaobønner, der smager som bitter, mørk chokolade. De kan ofte købes i helsekostforretninger og i Matas.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk