Julet mysliknas med kokos og kanel

1. juni 2018 af .

Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic

Kokosflager, kanel og ingefær giver morgenmaden et dejligt julet pift. Myslien holder sig i ugevis, hvis du opbevarer den i et patentglas.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland de valgte gryn sammen med grofthakkede mandler og hasselnødder.
Rist blandingen på panden i kokosolie og honning.
Tilsæt kanel og kardemomme, og rist blandingen lidt videre på panden, til den er gylden og sprød.
Tilsæt frugtmix, ingefær, kakaonibs og kokosflager, og bred straks hele blandingen ud på en bageplade, så den kan køle af.
Opbevar mysliblandingen i et glas med låg eller i en kagedåse, og brug den som drys på yoghurt eller lignende.

Tip!

Kakaonibs er små stykker af kakaobønner, der smager som bitter, mørk chokolade. De kan ofte købes i helsekostforretninger og i Matas.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar