Julesnaps med citron og stjerneanis

Julesnapsen er sød og let krydret med en forfriskende smag af citron. Lad snapsen trække i mindst 14 dage, og gem den gerne helt til jul.

Bemærk
Trækketid: Mindst 14 dage. Én flaske giver ca. 10 små glas snaps.

Ingredienser

Udstyr

en flaske med tætsluttende låg

Sådan gør du

Flæk vaniljestangen, og læg den i en rengjort flaske sammen med stjerneanis.
Skyl citronen, og skær skallen af med en tyndskræller uden at få den bitre hvide hinde med. Læg citronskallen i flasken.
Skræl ingefærstykket, og læg det i flasken. Tilsæt honning og vodka.
Lad snapsen trække i flasken i mindst 14 dage.
Smag på snapsen, og fjern evt. stjerneanis og ingefær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar