Julesnaps med citron og stjerneanis
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic
Julesnapsen er sød og let krydret med en forfriskende smag af citron. Lad snapsen trække i mindst 14 dage, og gem den gerne helt til jul.
Bemærk
Trækketid: Mindst 14 dage. Én flaske giver ca. 10 små glas snaps.
Ingredienser
Udstyr
en flaske med tætsluttende låg
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og læg den i en rengjort flaske sammen med stjerneanis.
Skyl citronen, og skær skallen af med en tyndskræller uden at få den bitre hvide hinde med. Læg citronskallen i flasken.
Skræl ingefærstykket, og læg det i flasken. Tilsæt honning og vodka.
Lad snapsen trække i flasken i mindst 14 dage.
Smag på snapsen, og fjern evt. stjerneanis og ingefær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk