Julemazarin med æbler og romkaramel

Der hører sig mange dejlige traditioner til julen, og én af dem er julekager. Denne saftige sag er fyldt med marcipan og julens krydderier og overrasker med sit diskrete strejf af mørk rom.

Julemazarin med æbler og romkaramel
31-60 min.

(1)

January 30, 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Afkøling, romkaramel: 30 minutter.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • 1 stor charlotteform, ca. 23 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Julekagen er bagt i en stor charlotteform med høje kanter fra Blomsterbergs. Formen er udført i grå silikone med en stabiliserende metalkant og kan købes i stormagasiner og velassorterede isenkrambutikker til 129,95 kr. Alternativt kan kagen bages i en randform eller en springform.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'