Julekrydrede quinoa-frikadeller
27. februar 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Frikadellerne til julefrokostbordet kan sagtens laves uden kød. Kogt quinoa gør det ud for hakket kød, og de mange julekrydderier sikrer en dejligt velkendt smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog quinoa efter anvisningen på pakken. Pil og hak løg, og bland det med quinoa og æg i en skål.
Rør blandingen godt sammen, og tilsæt hvedemel, allehånde, muskatnød, ingefær, salt og peber.
Rør farsen sammen, og form den til frikadeller. Steg dem i smør og/eller olie på en pande, til de er gyldne og faste.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk