Julekrydrede quinoa-frikadeller

27. februar 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Frikadellerne til julefrokostbordet kan sagtens laves uden kød. Kogt quinoa gør det ud for hakket kød, og de mange julekrydderier sikrer en dejligt velkendt smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog quinoa efter anvisningen på pakken. Pil og hak løg, og bland det med quinoa og æg i en skål.
Rør blandingen godt sammen, og tilsæt hvedemel, allehånde, muskatnød, ingefær, salt og peber.
Rør farsen sammen, og form den til frikadeller. Steg dem i smør og/eller olie på en pande, til de er gyldne og faste.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar