Julekaffe med kanel

9. februar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

En lidt anderledes kaffe med varme krydderier, der gør den til en perfekt afslutning efter et skønt julemåltid. Servér gerne med lidt julegodter til.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld den friskmalede kaffe i en stempelkande. Drys kanel på.
Kog vandet, og hæld det i stempelkanden. Lad kaffen trække i 4 minutter. Rør rundt i kaffen et par gange, før du presser stemplet ned.
Hæld kaffen i kopper eller glas, og rør sukker ud i kaffen.
Pisk fløden til skum. Fordel flødeskum og kanelstænger i kaffen, og servér straks.

Tip!

Drys gerne lidt ekstra stødt kanel på piskefløden, når den serveres.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar