Julekaffe med kanel
9. februar 2021
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
En lidt anderledes kaffe med varme krydderier, der gør den til en perfekt afslutning efter et skønt julemåltid. Servér gerne med lidt julegodter til.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld den friskmalede kaffe i en stempelkande. Drys kanel på.
Kog vandet, og hæld det i stempelkanden. Lad kaffen trække i 4 minutter. Rør rundt i kaffen et par gange, før du presser stemplet ned.
Hæld kaffen i kopper eller glas, og rør sukker ud i kaffen.
Pisk fløden til skum. Fordel flødeskum og kanelstænger i kaffen, og servér straks.
Tip!
Drys gerne lidt ekstra stødt kanel på piskefløden, når den serveres.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk